Kroatië vanaf het water

Maak prachtige boottochten over de Adriatische Zee

Kroatië vanaf het water

Maak prachtige boottochten over de Adriatische Zee

Kroatië vanaf het water

Varen over de Adriatische Zee

De Adriatische Zee, één van de rustigste en meest heldere zeeën in het Middellandse Zeegebied, is een ideale plek om de wind eens lekker in de zeilen te krijgen, met een gemotoriseerde boot de schoonheid van het gebied te ontdekken of om gewoon te genieten van recreatief vissen. Langs de 6.278 kilometer lange kust van Kroatië wachten u 1.244 eilanden, rotsformaties en klippen met vele ligplaatsen en moderne jachthavens.

Maak een rondreis langs de eilanden van de Kornati-archipel, gooi uw anker uit in een van de vele baaien en natuurlijke inhammen en geniet van onderwaterwereld bij de Pakleni-eilanden. Bezoek de beroemde vuurtoren op Palagruža, het meest afgelegen Kroatische eiland en verken tenslotte de ongelooflijk mooie Elafiti-eilanden.

 

Rondreizen Kroatië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Kroatië vanaf het water

Inspiratie reizen voor Kroatië vanaf het water