Istrië en Kvarner baai

Een culinair paradijs 

Istrië en Kvarner baai

Een culinair paradijs

Istrië is het grootste schiereiland langs de Adriatische Zee waar mediterrane invloeden een culinair paradijs creëren. Reis landinwaarts om het groene binnenland te verkennen, observeer de authentieke Kroatische levensstijl en geniet van culinaire hoogstandjes die worden geproduceerd uit vruchtbare gronden en uitgestrekte wijngaarden, waaronder Istrische truffels, Pag kaas, olijfolie en verschillende bekroonde wijnen zoals Malvasia.

Verken buiten de gebaande paden de steden Oprtalj, Buje en Groznjan met vele Venetiaanse en Romeinse ruïnes. Hum is de kleinste stad ter wereld, maar groot van karakter. Bewonder de overblijfselen van het Byzantijnse rijk in Porec en aanschouw een muzikale voorstelling in het Romeinse amfitheater in Pula.

De Kvarner baai is dé plek voor reizigers die op zoek zijn naar de warmte van het mediterrane klimaat. Kleine betoverende steden, zoals Rovinj met zijn geplaveide straten en charmante promenade, bieden authentieke verborgen en Michelin-ster bekroonde restaurants voor gastronomische ervaringen van wereldklasse. Verken de sfeervolle havensteden met verborgen stranden, ga eilandhoppen en spot dolfijnen tussen Cres, Krk en Losini, en zie tientallen vissers langs varen op het helderblauwe water.

Rondreizen door Kroatië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Istrië en Kvarner baai

Meneghetti Wine Hotel & Winery

Landhuis omringd door immens landgoed met wijn- en olijfgaarden in Istrië

San Canzian Village & Hotel

Dé plek voor de fijnproever, gelegen in het hart van Kroatië

INSPIRATIE VOOR Istrië en Kvarner baai

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top