Cugó Gran Macina Grand Harbour

Het nieuwe icoon van de haven van Senglea

Cugó Gran Macina Grand Harbour

Het nieuwe icoon van de haven van Senglea

Cugó Gran Macina Grand Harbour

Hotel van allure

De Macina, een 16e-eeuwse historische vesting, werd in 1554 door de Orde van Sint Jan gebouwd en maakte deel uit van een bastion dat Senglea moest beschermen tegen indringers in de daarop volgende eeuwen. In 2018 werd de Macina door Cugó Gran omgetoverd tot een Maltees hotel van allure. De historische vestingmuren vormen een schitterend contrast met het minimalistische moderne interieur en de op maat gemaakte luxe inrichting. Verscholen op het dak van de bastion ligt een uniek zwembad dat panoramisch uitzicht biedt op de "drie steden" Senglea, Cospicua, Vittoriosa, de Grand Harbour en, aan de overkant, op Valletta. Ontspan in een van de ligstoelen en laat uw blik over de mediterrane omgeving dwalen. Dineer Al fresco, een onvergetelijke ervaring in de warmere maanden wanneer de imposante bastions, vestingstad Birgu en de spectaculaire haven worden verlicht door het traditionele Festa-vuurwerk.

Tips en Tops van Cugó Gran Macina Grand Harbour:

  • 21 zeer ruime suites met hoge gewelfde plafonds en royale ramen die een fantastisch uitzicht op de haven bieden
  • Exclusief Italiaans design
  • Heerlijk ontspannende wellness-behandelingen met een sublieme sfeer vanaf het terras boven de daken van de stad
  • Het hotel en zijn omgeving staan genoteerd op de UNESCO-werelderfgoedlijst
  • De keuken wordt geleid door de getalenteerde Chef de Cuisine Francisco Carrasco en geregisseerd door bekroonde Chef en restauranteur Chris Hammett.

Rondreizen Malta

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Cugó Gran Macina Grand Harbour