Gozo en Comino

Prachtige natuur en baaien met azuurblauwe zee voor een heerlijk rustige vakantie
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Gozo en Comino

Rust en prachtige baaien

Gozo is dan wel een klein eiland, maar het is er ontzettend mooi er is zo veel te doen dat je er gemakkelijk een week kunt verblijven. Het contrast met Malta is ook best groot. Malta is bruisend en druk terwijl op Gozo de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Bezoek zeker de plaats Victoria, net als de megalithische tempels van Ġgantija en de vele dromerige baaien. Het eiland is perfect om te wandelen of fietsen.

Een dagje naar Comino is echt de moeite waard tijdens een vakantie op Malta. Het eiland is slechts 3,5 vierkante kilometer groot en ligt precies tussen Malta en Gozo in. Het dankt de naam aan ‘komijn’ (Cuminum cyminum). Dit kruid groeit overal op het eiland en geeft het de zo typische bruingele kleur. Comino is vooral populair bij zwemmers, snorkelaars en duikers vanwege het helderblauwe water en de mooie baaien waarvan de Blue Lagoon de meest bekende is.
De Blue Lagoon is een beschutte baai, waar het water schitterend blauw en ontzettend helder is. Soms kun je wel tot zo’n 30 meter diep kijken.

Rondreizen door Malta

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top