La Rioja, Navarra & Aragon

Verken onbetreden paden in het verrassende binnenland van Spanje

La Rioja, Navarra & Aragon

Fameuze rode wijnen

Reis door uitgestrekte wijngaarden en talrijke kleine bodega’s, befaamd om de uitmuntende La Rioja wijnen. La Rioja biedt ook een prachtig gevarieerd landschap van bossen, Iberische bergketens, maanachtige landschappen en niet minder dan zeven rivieren die samen met hun zijrivieren ontelbare valleien en grandioze canyons hebben uitgesleten. De legendarische pelgrimstocht Camino de Santiago loopt eveneens door deze regio, die beroemd is om zijn oude kerken. De prachtige Suso- en Yuso-kloosters worden beschouwd als twee van de oudste kloosters van Spanje.

Woestijnen en middeleeuwse stadjes

Authentieke plaatsjes met kastelen, oude straatjes, historische stadsmuren en een culturele rijkdom van traditionele feesten. Navarra heeft het allemaal. Onwerkelijk zijn de eindeloze woestijn vlaktes in de Bardenas Reales, niet voor niets vaak het decor van filmopnames. Een bezoek aan Aragon biedt een zeer diverse variëteit. Spectaculaire watervallen in de ruige Pyreneeën, groene valleien, Romaanse kerkjes en oude kastelen op eenzame heuvels. Of dwaal rond door de straten van Jaca, de hoofdstad van het oude Koninkrijk Aragon. En wat te denken van de oude Romeinse stad Zaragoza!

 

 

Rondreizen door Spanje

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in La Rioja, Navarra & Aragon

Aire Bardenas

Architectonisch hoogstandje op spectaculaire natuurlocatie

Torre del Marqués

Historisch erfgoed in het ongerepte binnenland van Aragon

INSPIRATIE VOOR La Rioja, Navarra & Aragon

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top