Madrid & Centraal Spanje

Kosmopolitische hoofdstad en omliggende culturele parels

Madrid & Centraal Spanje

Kosmopolitische hoofdstad en omliggende culturele parels

Madrid & Centraal Spanje

Bruisende metropool

Madrid, het kloppende hart van Spanje, is er uitstekend in geslaagd om de historische uitstraling en sfeer van haar buurten te behouden. De Spaanse hoofdstad bruist van het leven en de passie. Laat u meeslepen in het ritme van flamenco, jazz en allerlei soorten livemuziek. In de karakteristieke barretjes staan de lekkerste tapas van het land op de menukaart. Culturele rijkdom is er in overvloed. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het befaamde Prado Museum, Reina Sofía Museum of het  Thyssen-Bornemisza Museum. Struin door het Buen Retiro Park en wandel van de hectische Puerto del Sol naar het indrukwekkende Plaza Mayor. Het is niet verwonderlijk dat Madrid de meest bezochte stad van Spanje is.

Toledo, Segovia en El Escorial

Castilië, de streek rondom Madrid, vormt het hart van de Meseta, de Spaanse hoogvlakte. De ommuurde stad Toledo aan de schilderachtige Rio Tajo heeft een sprookjesachtige middeleeuwse uitstraling terwijl u zich in de oude stad Segovia kunt verwonderen over het kolossale Alcazar en het unieke Romeinse aquaduct. Even buiten Madrid ligt het fameuze El Escorial, een imposante kruising tussen klooster, paleis en mausoleum dat Filips II liet bouwen.

Rondreizen Spanje

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Madrid & Centraal Spanje

Inspiratie reizen voor Madrid & Centraal Spanje