Stockholm

Hoofdstad op veertien eilanden

Stockholm

Hoofdstad gebouwd op veertien eilanden

Historisch, hip, groen en waterrijk, het geldt allemaal voor de charmante Zweedse hoofdstad Stockholm. Het water is nooit ver weg in deze stad die gebouwd is op veertien eilanden met ieder een eigen karakter. De historie ligt voor het oprapen in de wijk Gamla Stan met okerkleurige huizen, smalle steegjes, het Koninklijk Paleis en de 13e eeuwse Storkykan kathedraal. In het stadsdeel Norrmalm bevindt zich het levendige winkel- en uitgaansgebied met gezellige restaurants. De creatieve scene is te vinden in Södermalm met zijn kunstgaleries, trendy winkels, hippe cafés en restaurants. Verken al deze stadsdelen per metro, een attractie op zich want de stations zijn versierd met mozaïeken, sculpturen en schilderijen.

De skärgården van Stockholm

Neem ook een kijkje buiten de stad en breng een bezoek aan de archipel van Stockholm waar maar liefst zo’n 30.000 eilandjes wachten om ontdekt te worden. Het is een verzameling van eilanden, scheren en rotsen die zich vanaf de stad tot aan de Oostzee uitstrekken. Deze groene omgeving nodigt uit voor het maken van een wandeling, kajakken, vissen of een duik in het water.

Rondreizen door Zweden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Stockholm 

Blique by Nobis

Architectonisch juweel met adembenemend uitzicht

INSPIRATIE VOOR Stockholm

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top