Luna Salada

Unieke ervaring in zouthotel aan de rand van Salar de Uyuni

Luna Salada

Imposante panorama's vanuit zouthotel

Gelegen aan de rand van de Salar de Uyuni, biedt het Luna Salada hotel een buitengewoon panoramisch uitzicht over deze uitgestrekte surrealistische witte vlakte. De rustiek geïnspireerde inrichting van de interieurs biedt u een unieke, elegante sfeer, ingericht met lokaal geweven stoffen en heldere culturele accenten. Gebouwd met zoutblokken en ontworpen in de stijl van de inheemse Boliviaanse huizen beschikt Luna Salada over kamers met een eigen badkamer, verwarming en warm water op elk moment van de dag. Geniet van de heerlijke gerechten in restaurant Tanupa terwijl u zich verwondert over de meest spectaculaire zonsondergang die u zich kunt voorstellen! Where the world can't find you...

Tips & Tops Luna Salada:

  • Uniek hotel vervaardigd uit zoutblokken
  • Ontspan bij de open haard in ambachtelijke meubels
  • Kamers met uitzicht op de zoutmijnen van Uyuni
  • Bijzondere locatie op 30 minuten van de stad Uyuni

Rondreizen door Bolivia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Luna Salada

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top