Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tupiza

Een spectaculair landschap

Tupiza ligt in het uiterste zuiden van Bolivia op een hoogte van 3160 meter in de vallei van de Río Tupiza. Het landschap is spectaculair met stijl omhoog stekend rood gebergte dat door erosie bijzonder is gevormd en wordt doorsneden door (meestal drooggevallen) ravijnen die begroeid zijn met cactussen. Dit typische Western landschap was, volgens de legende, de plek waar het beruchte duo Butch Cassidy & Sundance Kid hun einde vond. Hun lichamen zijn begraven in het desolate mijnstadje San Vicente, ten westen van Tupiza. Daar liggen ze tot op de dag van vandaag, hoewel hun identiteit nooit voor 100% is vastgesteld! Het gebied is uitermate geschikt om te paard te verkennen.

Rondreizen door Bolivia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top