Cristalino Jungle Lodge

Verblijf bij de Christalino Jungle Lodge en ontdek de geheimen van het Amazone Regenwoud
Christalino Jungle Lodge as Samuel Melim
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Cristalino Jungle Lodge

Exclusieve lodge in de Amazone

Graag brengen we de Cristalino Jungle Lodge bij u onder de aandacht. De jungle lodge is een unieke bestemming in het Amazoneregenwoud. Het verblijf in een exclusieve ecolodge gecombineerd met excursies in de Amazone onder begeleiding van de beste gidsen die er zijn. De lodge ligt in een afgelegen deel van het regenwoud en heeft een aantal unieke attracties.

Privéreservaat in de Amazone

Cristalino Jungle Lodge is gelegen in een privéreservaat in het zuidelijk deel van het Amazone woud vlakbij de ongerepte Cristalino rivier. De lodge beschikt over verschillende kamertypes, van standard room tot private special bungalow, waarbij u zowel binnen als buiten een bad heeft. We adviseren u een verblijf van minimaal vier nachten om de Amazone optimaal te beleven.

Tips en tops Christalino Jungle Lodge in het Amazone regenwoud

  • Canopy tower; een 50 meter hoge uitkijktoren met drie platforms. De zonsopgang of –ondergang boven de jungle is een onvergetelijke ervaring.
  • Vanuit de lodge zijn er diverse trails te lopen
  • Op de Cristalino rivier worden kano-excursies georganiseerd
  • De Cristalino Jungle Lodge biedt de beste Amazone ervaring die er is
  • Grote kans op het zien van tapir en reuze-otters
  • Heerlijke ponton om te relaxen in de Cristalino rivier met hangmatten, bedden, stoelen en parasols; met kampvuur bij zonsondergang!
  • Homemade cooking en goede caiparinha’s

Rondreizen door Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

INSPIRATIE VOOR Cristalino Jungle Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top