Barichara

Het koloniale Barichara is het mooiste dorp van Colombia. U heeft het idee eeuwen terug in de tijd te gaan.

Barichara

Barichara is een van de grootste toeristische trekpleisters van Colombia. Het koloniale stadje werd in 1978 tot cultureel erfgoed uitgeroepen. In de buurt van Barcihara zijn resten van bewoning door de guanes gevonden. Het koloniale Barichara is het mooiste dorp van Colombia. U heeft het idee eeuwen terug in de tijd te gaan. Een wandeling langs een cañon brengt u naar het dorp Guane over de Camino Real (oud Indianenpad). Bij binnenkomst staat “dorp zonder tijd” en u zult begrijpen waarom als u daar bent.

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Barichara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top