Caño Cristales

In de maanden juli tot september verandert de rivier in een levende regenboog.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Caño Cristales

Caño Cristales wordt ook wel de mooiste rivier ter wereld genoemd. In de maanden juli, augustus en september – dus precies tussen het natte en droge seizoen – verandert de rivier in een levende regenboog. De vijf verschillende kleuren worden veroorzaakt door de Macarenia Clavijera, een waterplant die alleen hier voorkomt. In de winter is er te weinig zon en stroomt het water te snel, maar zodra de zomer aanbreekt gaat de plant bloeien en zorgt ervoor dat de rivier groen, rood, wit, zwart en geel kleurt.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top