Tatacoa en Villavieja

De rode Tatacoa woestijn heeft een unieke flora en fauna die u nergens anders in Colombia terugvindt.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tatacoa en Villavieja

De rode Tatacoa woestijn ligt tussen de nevelwouden van de Cordillera Central en de jungle van het Amazone gebied. De woestijn is slechts 300 km2 en herbergt een unieke flora en fauna die u nergens anders in Colombia terugvindt. U ziet hier verschillende torenhoge cactussoorten, mooie zandformaties, schorpioenen, wezels en fossielen. De woestijn wordt omgeven door hoge bergen die voor de nodige irrigatie zorgen, dit brengt met zich mee dat het gebied een rijke biodiversiteit kent.

 

Rondreizen door Colombia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Tatacoa en Villavieja

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top