Tortuga Lodge & Gardens

Weelderige tuinen midden in de jungle

Tortuga Lodge & Gardens

Weelderige tuinen midden in de jungle

Tortuga Lodge & Gardens

Bijzondere lodge aan kust Costa Rica

Tortuga Lodge & Gardens is gelegen aan de noordoost kust van Costa Rica, hemelsbreed op 47,5 km afstand van de Nicaraguaanse grens. De lodge ligt middenin de jungle. U wordt hier warm ontvangen door het personeel dat bekend staat als hoffelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Er zijn vier typen kamers. Alle kamers hebben een eigen douche met door zon verwarmd water, een plafondventilator, een kluisje, gratis WiFi en  een veranda met hangmat. Geen airconditioning. Het restaurant serveert voor de lunch een dagmenu, het diner kiest u à la carte. Alle gerechten worden bereid met de meest verse lokale ingrediënten. U proeft dat chef-kok Federico Barrantes en de lokale chef-koks zeer bedreven zijn in hun vak. Hier wordt gekookt met liefde.

Neem uw tijd voor de prachtige tuinen van Tortuga Lodge in Caribische plantage stijl. Deze uitgestrekte tuinen liggen tussen het tropische regenwoud en de Tortuguero rivier. U kunt gratis deelnemen aan de ochtendwandeling die begeleid wordt door een Tortuguero natuuronderzoeker. Hoogstwaarschijnlijk ziet u verschillende tropische vogelsoorten, brulapen, leguanen, krokodillen, kaaimannen, hagedissen van elke grootte en vorm, macaws, toucans, luiaarden, giftige dart kikkers en meer. 

Tortuguero N.P.

In de omgeving is ontzettend veel te ondernemen. Om maar wat te noemen: een boottrip met een lokale natuurwetenschapper, kayakken in Tortuguero N.P., een schildpadden-nestel expeditie met picknick. Af te wisselen met een dagje genieten van de lodge en het heerlijke zwembad.

Tips & Tops van Tortuga Lodge & Gardens:

  • Gelegen middenin de jungle
  • Hoffelijk, vriendelijk en zeer behulpzaam personeel
  • Uitgestrekte tuinen waar u geniet van prachtige flora en fauna
  • Zalige en met liefde bereide gerechten met verse lokale ingrediënten
  • Vele expedities mogelijk; de schilpad excursies zijn aan te raden!
  • Gepubliceerd in National Geograpic Tours of a lifetime 2012

Rondreizen Costa Rica

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Tortuga Lodge & Gardens