Iwokrama regenwoud

Ongerepte wildernis, waar u een grote kans maakt om de jaguar of poema te spotten
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Iwokrama regenwoud

Amazone regenwoud in Guyana

Het Iwokrama regenwoud is een ongerepte wildernis. Iwokrama herbergt veel wildleven en is één van de weinige plekken op aarde waar u daadwerkelijk een jaguar of een poema kan spotten. Een absolute must voor de avontuurlijke reiziger! Iwokrama is thuisland voor de Makushi stam. Zij spelen een belangrijke rol in de bescherming van dit gebied en fungeren vaak als gids. Vogelliefhebbers zullen zeker hun hart ophalen, maar in de nacht is de rivier het terrein van wel liefst vier soorten kaaimannen.

Rondreizen door Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Iwokrama regenwoud

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top