Papaya Playa Project

Een bestemming in het paradijs

Papaya Playa Project

Een bestemming in het paradijs

Papaya Playa Project

Duurzaam boetiekhotel aan de Riviera Maya

Aan de ene kant een maagdelijk - bijna kilometerlang - privé strand aan de Caraïbische zee, aan de andere oerjungle. Bij Papaya Playa Project draait alles om de schoonheid van de omliggende natuur. Het designhotel is duurzaam en volledig geïntegreerd in de schitterende omgeving. De bouwstijl is open, functioneel en eenvoudig.

Er zijn 85 cabañas in verschillende uitvoeringen, van bescheiden jungle-hutten tot villa's aan het strand. Alle hebben een rustieke charme en blinken uit in de luxe van eenvoud. Overal kunt u zich vanuit de hangmat onderdompelen in de pracht van de natuur en in het laid back ritme van Tulum. Vanuit het restaurant kunt u de azuurblauwe wateren zien terwijl u geniet van verse lokale producten. In de So Happy Neo Spa worden naast de gebruikelijke treatments geheimen van de Maya sjamanen toegepast om geest en lichaam te verwennen. Muziek is een belangrijk component; er zijn spontane jam sessions in het zand en feesten om de nieuwe volle maan te vieren. Het hele idee is creatieve interactie en samenwerking.

Tips en tops Papaya Playa Project:

  • Het restaurant maakt onderdeel uit van de Beachclub. Hier wordt geëxperimenteerd met recepten die zijn gebaseerd op Maya- en Mexicaanse tradities. Ook worden zo nu en dan internationale chefs uitgenodigd voor thema avonden met bijzondere smaakbelevingen
  • Naast massages en schoonheidsbehandelingen biedt de spa ook yoga, tai chi en meditatie en ook verse sapjes, snacks, thee en smoothies
  • Natuurlijk amfitheater waar gasten muziek, lezingen, voorstellingen etcetera kunnen delen
  • Op maar 1 kilometer afstand van de Maya ruïnes van Tulum
  • Slechts 5 kwartier van de luchthaven van Cancun

Rondreizen Mexico

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Papaya Playa Project