Atemporal

Een voormalig herenhuis uit 1940 in de chique wijk van Lima, Miraflores, op loopafstand van diverse top restaurants.

Atemporal

In augustus 2016 opende Atemporal haar deuren. Treed binnen in dit voormalige herenhuis uit 1940 in de chique wijk van Lima Miraflores, op loopafstand van diverse top restaurants, zoals Astrid y Gaston en het Japanse Osaka. Het originele design van het herenhuis is bewaard gebleven en het is ingericht met prachtige antiquiteiten, moderne meubels en handgemaakte voorwerpen. De sfeer is aangenaam, warm en huiselijk, met veel aandacht voor uw persoonlijke wensen. 
De negen kamers zijn stijlvol ingericht met Peruviaanse (kunst-) voorwerpen en zijn verdeeld over de twee verdiepingen. Ze zijn van alle gemakken voorzien en bovendien kunt u gebruik maken van de 24- uurs roomservice. Het hotel beschikt over een persoonlijke stylist, een heuse ‘shopping guide’ en u kunt (gratis) gebruik maken van de ‘house car’, een Mini Clubman,  inclusief chauffeur, als u naar het centrum wilt.

Tips & Tops Atemporal:

  • Ligging in brede, rustige straat in woonwijk van Miraflores
  • WiFi hotspot met 4G netwerk in heel Lima
  • Ingericht door een team van ontwerpers dat meerdere malen in de prijzen gevallen is. Dit team is tevens betrokken geweest bij de inrichting van Hotel B (Lima) en Titilaka Boutique Hotel (Lake Titikaka)
  • 24/7 kunt u genieten van smakelijke gerechten bereid met lokale, natuurlijke ingrediënten
  • Maak slim gebruik van de (gratis) fietsen van het hotel als u Lima wilt verkennen

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top