Paracas en de Ballestas eilanden

Eilandengroep voor de kust van Pisco, de mini-Galapagos

Paracas en de Ballestas eilanden

Mini-Galapagos eilanden

Vanuit Paracas zijn de Islas Ballestas bezoeken, ook wel de mini-Galapagos eilanden genoemd. Tijdens de bootreis komt u langs de Candelabra, een bijzondere tekening op de helling van het woestijnachtige schiereiland van Paracas, waarbij een zelfde soort techniek is gebruikt als voor de Nazca lijnen. De Islas Ballestas zijn het leefgebied van zeeleeuwen, pelikanen, Humboldt pinguïns en aalscholvers. Op de terugreis zijn in het zuidelijke deel van de baai Chileense flamingo’s te zien in de maanden juni tot en met augustus. Met een beetje geluk word u tijdens de vaartour vergezeld door dolfijnen.

 

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top