Titilaka Boutique Hotel

Unieke ervaring aan de oever van het Titicaca meer

Titilaka Boutique Hotel

Boutique hotel aan Titicaca meer

Titilaka boutique hotel is onze favoriet aan het Titicaca meer; een oase op een privé schiereiland met meer dan 4 hectaren grond. De setting, de service & natuur- en cultuurbeleving maken uw verblijf onvergetelijk. Het hotel heeft 18 verblijven met uitzicht op het meer en tal van terrassen en loungeruimten met prachtige uitzichten. De kamers zijn smaakvol ingericht met regionaal handwerk. Het restaurant is inspirerend met 270 graden uitzicht over het water en hedendaagse Peruviaanse gerechten met lokale verse ingrediënten.

Bijzondere excursies naar Uros en Taquile

De lodge wordt omringd door natuurlijk wildleven met tal van endemische vogelsoorten. Vlakbij ligt een vredig agrarisch gehucht waar u getuige kunt zijn van de lokale, traditionele levensstijl van de dorpelingen. Dit maakt de lodge een perfecte basis voor het ontdekken van zowel de ecologie als de kleurrijke cultuur van deze regio. Het hotel biedt interessante all inclusive pakketten met excellente excursies. De ervaren gidsen nemen u bijvoorbeeld mee naar de Uros drijvende riet eilanden en laten u kennis maken met de bewoners, hoe ze overleven en hun verbazingwekkende manieren om riet te gebruiken. Maar er is meer: wat dacht u van een kajaktocht rond het hotel? Een bezoek aan Taquile eiland, een fietstocht door la Plateria? Of een archeologische Aymara tour. De keuze is aan u!

Tip & Tops Titilaka Boutique Hotel:

  • Twee privé stranden
  • Regionale wijn kelder
  • Paradijs voor de fotograaf: setting tussen rode bergen, dramatische luchten & de intense kleur van het meer
  • Onder andere Best Adventure 2013 Award Tatler

Rondreizen door Peru

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Titilaka Boutique Hotel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top