Estancia Vik

Kleinschalige luxe ranch vol verfijnde Uruguayaanse kunst

Estancia Vik

Estancia Vik is een kleinschalige luxe ranch die zich bevindt naast het bijzondere Laguna Garzón, nabij José Ignacio. Elke suite heeft een eigen unieke uitstraling, stijlvol ingericht door verschillende Uruguayaanse designers, vol moderne schilderijen en kunstwerken. Geniet van bijzondere vergezichten vanaf het terras, maak wandelingen in een vogelrijk natuurgebied en volg een privé-les polo om uw Vik-beleving compleet te maken. Where the world can't find you...

Tips & tops Estancia Vik:

  • Ranch met 12 suites op een landgoed van 4.000 hectare.
  • Aanschouw een polo-wedstrijd met professionele spelers.
  • Laat u verwennen met schoonheidsbehandelingen in de spa of kom volledig tot rust tijdens een yogales.
  • Geniet van een proeverij in de wijnkelder met honderden Zuid-Amerikaanse wijnen.
  • Kinderen kunnen deelnemen aan verschillende buitenactiviteiten, waaronder mountainbiken en paardrijden. Ook is er een speelkamer gevuld met een pool- en tafeltennis, Nintendo Wii en tientallen bordspellen.
  • Informeer ook naar de schitterend gelegen Playa Vik en de in de duinen verstopte Bahia Vik.

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Estancia Vik

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top