Narbona Wine Lodge

Bourgondisch genieten in Uruguay

Narbona Wine Lodge

Bourgondisch genieten in Uruguay

Narbona Wine Lodge

'Bourgondisch’ genieten in Uruguay

Narbona Wine Lodge is een oorspronkelijke boerderij uit 1909 met een van de eerste wijnhuizen van het land. Door de jaren heen zijn de boerderij en wijnhuis gemoderniseerd en uitgebreid met onder andere fruitbomen. Samen bestemd voor de productie van premium wijnen, jam, siropen, kazen, droge pasta, olijfolie en koekjes.

In de wijnkelder worden alle zintuigen geactiveerd door het ervaren, proeven en ruiken van al het lekkers dat hier geboden wordt. Vandaag de dag wordt er een variëteit aan wijnen geproduceerd uit de Tannat, Pinot Noir, Petit Verdot, Viognier en de Syrah (ofwel Shiraz) druif.

Deze boetiekstijl accommodatie biedt vijf exclusieve kamers die allen sfeervol zijn ingericht met authentieke decoratie en moderne apparatuur. Elke kamer is voorzien van een balkon of terras, ideaal om ontspannen te genieten van het uitzicht onder het genot van een glas wijn en een kaasplank van eigen productie.

Tips en tops van Narbona Wine Lodge:

  • Drie kamers met uitzicht op het wijnhuis en 2 kamers met uitzicht op de wijngaard
  • Rondleiding door de wijnmakerij onder leiding van een gids
  • Buiten zwembad, poolbar en lounge
  • Restaurant Narbona Punta del Este en Narbona Carmelo
  • Smaakvolle traktaties uit eigen productie

Rondreizen Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Narbona Wine Lodge

Inspiratie reizen voor Narbona Wine Lodge