Rocha

Natuur langs de kust

Rocha

Palmen en zeeleeuwen

De gouden kusten van het departement Rocha in het zuidoosten van Uruguay worden door velen beschouwd als de beste stranden van het land en bieden voor elk wat wils. Er liggen pittoreske vissersplaatjes zoals Cabo Polonio met voor de kust kleine eilanden met verschillende zeeleeuwen kolonies. Het achterland kenmerkt zich door weidse landschappen onderbroken door bossen vol palmbomen. Het St. Tereza National Park is een geliefd reservaat waar natuurliefhebbers de rijke inheemse flora en fauna kunnen ontdekken.

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Rocha

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top