Sacromonte

Bijzonder landschapshotel

Sacromonte

Bijzonder landschapshotel – hot spot voor wijn en design

Vlakbij het kleine plaatsje Pueblo Eden in Uruguay ligt het opmerkelijke Sacromonte hotel, een plek om te relaxen, mediteren en wijn te drinken. Het hotel ligt boven op een heuvel met prachtige uitzichten over de Sierras de Caracoles. Deze unieke plek gaat helemaal op in het landschap en hier beleeft u het wilde woud van Uruguay op zijn puurst. Te midden van wijngaarden vindt u deze exclusieve architectonische boutique retreat met slechts vier moderne design casitas van glas.

Tip & Tops

  • Er worden begeleide hikes aangeboden in de omringende heuvels
  • Of bezoek de uitgestrekte wijnvelden in een elektrische buggy
  • Geniet naast de schitterende wijnen van traditioneel gegrild lam of wild zwijn van de asado (BBQ)
  • Het gebied leent zich uitstekend voor een paardrijtocht

Rondreizen door Uruguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Sacromonte

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top