Banana Island Resort Doha by Anantara

Tropisch paradijs naast de stad

Banana Island Resort Doha by Anantara

Eén van de allernieuwste resorts in de Emiraten

Slechts twintig minuten uit de kust bij Doha. Maar een totaal andere wereld. Bezoekers van Banana Island wanen zich op een afgelegen tropisch paradijs in plaats van midden in één van de grootste economische handelscentra ter wereld. Banana Island Resort Doha by Anantara is een van de allernieuwste resorts in de Arabische Emiraten. Iedere hoek van het eiland ademt ontspanning. Van de lagoon-pool tot het privé strand. Van het wellness-centrum met uitzicht over de zee tot de villa’s op het water. Van het duik- en snorkelcentrum tot de tennisbaan. De afstand tussen het snelle zakelijke Doha en het rustige ontspannen Banana Island lijkt enorm. Maar het mooie is: deze afstand is met een ferry te overbruggen.

Het eiland verwelkomt haar gasten met de wuivende palmen. Daartussen liggen de villa's met privé zwembad. Vanuit alle hotelkamers is de zee in zicht. Zowel duikers als surfers kunnen hier meteen in actie, de uitrusting ligt al klaar. Voor degenen die gewoon willen genieten van het uitzicht, staat er een sofa in het zand.

Tips & tops Banana Island Resort Doha by Anantara:

  • Wie wil controleren of Banana Island ook echt de vorm van een banaan heeft, kan het van boven bewonderen tijdens een helikoptervlucht naar het eiland
  • Banana Island heeft 114 verblijven, zowel kamers, suites als villa's
  • Een extra bijzonder verblijf heeft u in een van de villa's op het water
  • 800 meter privé strand ligt als een wit laken op u te wachten
  • Om de golven onder controle te krijgen is er een 'surf pool', een golfbad voor de beginnende surfers
  • Het resort ligt op een eiland: snorkelen, scuba-duiken, surfen, het water wacht
  • Geniet u meer van groen? De botanische tuinen en het golfparcours bieden uitkomst
  • Plant koraal in het beschermde rif. In het informatiecentrum kunnen bezoekers meer leren over dit bijzondere leven onder water
  • Terug naar de stad? Banana Island is slechts 11 kilometer van downtown Doha

Rondreizen door Qatar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

INSPIRATIE VOOR Banana Island Resort Doha by Anantara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top