Zee en zand

Water in de woestijn. Het lijkt een wonder, maar het is waar. De binnenzee van Qatar komt plotseling uit het zand omhoog. Grote golven heeft deze zee niet nodig om bezoekers te verrassen.

Zee en zand

Zee en zand

Hoge zandduinen schermen de binnenzee Khor al Adaid af van de bewoonde wereld. Wie durft bindt de ski's onder en surft over het zand naar beneden. Knikkende knieën zijn niet nodig. Het losse zand garandeert een zachte landing. Ook met een 4WD kunt u deze duinen trotseren. Stijl omhoog en loodrecht naar beneden. En juist op het moment dat de wereld uit niets anders dan zand lijkt te bestaan, is daar de zee.

Diep in de woestijn, verborgen achter metershoge zandduinen. Het zoute water van de golf is ver in de woestijn doorgedrongen. De surrealistische combinatie van water en woestijn maakt de ruige tocht hier naartoe zeker de moeite waard. Want er is geen weg die leidt naar de waterkant van binnenzee Khor al Adaid. En al helemaal geen drukke boulevard.

Rondreizen door Qatar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Zee en zand

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top