Bugaboos Lodge

Treed in de voetsporen van avonturiers en bergbeklimmers
CMH Bugaboos_Jesse Tamaya
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bugaboos Lodge

OP AVONTUUR PER HELIKOPTER

De historische Bugaboos Lodge, genesteld tussen de wereldberoemde bergtoppen van Bugaboo, biedt enkele van de meest verbluffende uitzichten van Noord-Amerika. Vanuit de knusse, uit hout opgetrokken lodge geniet u van adembenemende landschappen die al eeuwenlang door avonturiers en bergbeklimmers worden getrotseerd. De bergen zijn hier groot en het landschap verandert voortdurend. Na meer dan 50 jaar worden nog steeds nieuwe skipistes ontdekt. De spectaculaire landschappen in dit prachtige deel van Canada zijn niet seizoensgebonden, de zomer bij Bugaboos is net zo bijzonder als zijn besneeuwde tegenhanger. Where the world can't find you...

TIPS & TOPS BUGABOOS LODGE:

  • Enkel bereikbaar per helikopter
  • De 32 gastenkamers hebben een prachtig uitzicht over de bergen
  • Aanschouw de mooiste uitzichten vanuit de hottub op het dak van de lodge
  • Skiën is niet de enige manier om buiten te genieten. Wat denkt u van langlaufen of een tocht per fatbike door de sneeuw?
  • Kies een vertrekdatum op basis van uw skiniveau
  • Wandel boven diepe valleien in de schaduw van torenhoge granieten titanen tijdens de prachtige zomermaanden
  • Een verblijf bij zusterlodge Cariboos of Bobbie Burns is ook een absolute aanrader

Rondreizen door Canada

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bugaboos Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top