Pacific Crest Trail

De uitdaging der uitdagingen

Pacific Crest Trail

De uitdaging der uitdagingen

Pacific Crest Trail

De meest uitdagende hike in de Verenigde Staten

Met zijn 4.286 km is de Pacific Crest Trail één van de meest uitdagende wandelroutes in de Verenigde Staten. Het pad begint in het zuiden van Campo in Californië, net op de grens met Mexico. Van daaruit loopt de trail noordwaarts langs heuvelruggen en bergketens, door 25 nationale bossen, 7 nationale parken en verschillende beschermde wildernisgebieden.

Ooit wil ik de Pacific Crest Trail lopen...

Een fantastische uitdaging en misschien een gedachte die vast weleens bij u is opgekomen. Ervaren hikers en waaghalzen gaan het avontuur aan. Iedereen kan op avontuurlijke ontdekking gaan, want de trail loopt dwars door Oregon, Washington State & Californië. Maak tijdens uw reis een stop bij Kings Canyon National Park, Yosemite National Park, Crater Lake National Park of Mount Rainier National Park en treed in de voetsporen van Cheryl Strayed.

Beschreven en verfilmd

Cheryl Strayed ondernam de wandeling als therapie na haar scheiding, het overlijden van haar moeder en na jaren van roekeloos en destructief gedrag. Ze beschreef al haar emoties en belevenissen in het boek 'Wild'. In 2012 behaalde het boek een toppositie op de New York Times Bestseller-lijst, waarna het boek verfilmd werd. Een verhaal dat beklijft.

Rondreizen Verenigde Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Pacific Crest Trail