Sydney

Een hypermoderne stad met een voorname geschiedenis en een laid back attitude

Sydney

Picture perfect

Wat ooit een kolonie voor verschoppelingen en gevangenen was, is nu een bruisende wereldstad; Sydney is een hypermoderne metropool met een voorname geschiedenis en een heerlijke laid back attitude. Het is gedrapeerd rondom zijn glorieuze haven en stranden en omlijst met National Parks. In de haven domineren de iconische zeilen van het architectonische Opera House het decor en strijden Sydney’s Observation Tower en Harbour Bridge om het mooiste uitzicht over de stad en de Blue Mountains. Circulair Quay is het kloppende hart waar winkels, restaurants en straatartiesten elkaar om de aandacht verdringen. Vertier vindt u in Lunapark en cultuur in het museum voor Contemporary Art. Zien en gezien worden is waar het om draait op ‘Beach, barrels and babes’ Bondi Beach, de bakermat van de surfscene, en op Palm Beach - Australië's eigen Saint Tropez.

Bezoek de Botanische Tuinen bij schemer wanneer honderden wilde kaketoes vluchten voor intimiderende zwermen vleermuizen die hun plek voor de nacht opeisen. Laat het eten u smaken in Darlinghurst of Balmain voor u het nachtleven induikt. In historisch The Rocks en Victoriaans Paddington vindt u de meest onconventionele clubs om de nacht weg te dansen. Where the world can’t find you…

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Sydney 

Marramarra Lodge

Authentieke Australische wildernis nabij Sydney

INSPIRATIE VOOR Sydney

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top