Tasmanië

De meest afgelegen woestenij ter wereld

Tasmanië

Down Under Down Under

Tasmanië schittert in zijn isolement, is bedekt met de mooiste National Parks en toebedeeld met uniek wildlife. Het naar Abel Tasman vernoemde eiland - ooit de dumpplek voor Britse gevangenen - waar u onthaald wordt met culturele festivals en boerenmarkten is een verrassend stuk wild Australië.

Hoofdstad Hobart

Begin uw bezoek met Mount Wellington of ‘kunanyi’ voor een adembenemend zicht op al het moois dat de oude havenstad te bieden heeft. Beleef er de finish van de beruchte Sydney to Hobert met kerst, het Falls Festival tijdens Oud & Nieuw en Mona’s Festival of Art in januari. Dwaal door MONA, het subversieve volwassen Disneyland waar thema’s als seks en dood centraal staan, bezoek de Tasmanian Museum & Art Gallery voor een kijkje in het erfgoed van de Tasmaanse Aboriginals, struin over de Salamance Market voor snuisterijen en vers fruit en begeef u naar de haven voor zeemansverhalen in oude pubs en nieuwe ambachtelijke bierbars.

Mooiste en meest afgelegen woestenij ter wereld

Het grootste National Park van Tasmanië is South West, een ruig gebied in het hart van de Tasmaanse wildernis dat deel uitmaakt van de Tasmanian Wilderness Heritage Area. De mooiste en meest afgelegen woestenij ter wereld kenmerkt zich met wilde rivieren, metershoge watervallen, grillige bergketens, vlaktes met knoopgras en bemost oud regenwoud. Verken dit spectaculaire landschap en de vele véle andere National Parks waar Tasmanië mee bedekt is ter land en te water. Spot meedogenloze Tasmaanse duivels in het donker, observeer zeehonden en dolfijnen in de oceaan en geniet van waggelende pinguïns in de schemering. Where the world can’t find you…

Rondreizen door Australië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Tasmanië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top