"Een onvergetelijke ervaring!"

Eddy Verschueren

Ecuador & Galapagos

Eddy Verschueren en zijn gezelschap hebben een 15-daagse reis naar Ecuador en de Galapagos Eilanden gemaakt. 

De reis op Galapagos was perfect georganiseerd; er werden duidelijke afspraken gemaakt en gerespecteerd, we werden begeleid door zeer ervaren en zeer aangename gidsen. De overnachtingslodges voldeden volkomen aan onze verwachtingen. Een heel mooie vakantie met niks dan goede herinneringen!

Over het gedeelte in Ecuador zijn we minder tevreden. De geplande stadstoer in Quito vonden we nogal beperkt (4 uur). De rondleiding gebeurde enkel in het oude stadsgedeelte en niet in het nieuwe.

Langs de andere kant gebeurden alle transfers zoals gepland. Onze gids Andres (of een vervanger) was steeds ter plaatse op het afgesproken uur. Door de afwisseling van gidsen was er wel onduidelijkheid over wat er wel en niet in het reisprogramma stond. Daardoor hebben wij Cotopaxi Nationaal Park niet zo uitgebreid kunnen bekijken als gewenst. Ik had graag van jullie geweten wat er voor ons juist gepland was; was er daar een bezoek voorzien?

Niettegenstaande de bovenvermelde problemen met de gidsen blijft onze vakantie een onvergetelijke ervaring! De lodges in de Amazone en Banos waren luxueuzer dan verwacht.