Rondreis Zuid-Afrika op maat

"Tot in detail uitgewerkt met route omschrijvingen en leuke tips"

- Familie K. -

Hallo Griet,

Middels deze mail wil ik jou heel hartelijk bedanken voor de geweldige reis die je voor ons samen hebt gesteld en de fantastische accommodaties. Ik was niet de meest makkelijke klant met alle eisen die er gesteld werden maar niets was voor jou te veel gevraagd. Ook het welkom op de luchthaven in Joburg door jullie agent was geweldig.

De hele reis was tot in detail uitgewerkt met route omschrijvingen en leuke tips. Wij kijken terug op een mooie reis met mooie herinneringen en zullen zeker nog een keer naar Afrika reizen en dan wederom graag door jou geadviseerd worden.

Hartelijke groet,
H.K.

De heer en mevrouw K. maakten met hun twee jonge kinderen in drie weken een rondreis door Zuid-Afrika. Na een verblijf bij vrienden in Johannesburg deden zij de volgende hoogtepunten aan: SwazilandSt. Luciade Kaapse Wijnlanden, de Kleine Karoo en Swellendam. Daarnaast bezochten zij Durban, Port-Elisabeth en maakten zij familiesafari's in verschillende Game Reserves. Zij verbleven o.a. in Rocktail Beach Camp.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top