Zuid-Afrika

"De natuur, landschappen en beesten zijn geweldig"

- Job en Belinda -

Beste Anke,

Allereerst, complimenten! Alles was perfect geregeld en we konden zorgeloos reizen door het land.

We hebben een hele fijne vakantie gehad. De natuur, landschappen en beesten zijn geweldig. Tel daarbij op de gastvrije bevolking, heerlijk eten en prima wegen maakt Zuid-Afrika een heerlijk land.

De Oasis app en de vooraf door jullie gedeelde informatie was heel handig. Met name de routebeschrijvingen die door jullie lokale mensen geschreven moeten waren fantastisch!

Ook de accommodaties waren super, er zaten echte pareltjes tussen. Hadden ook vaak een upgrade en hebben zo hele mooie kamers/huisjes/tenten gehad.

Van corona hebben we weinig gemerkt op de mondkapjes en de tientallen formulieren na 😊. Zo zonde dat het in zo’n korte tijd weer omgeslagen is. We hopen dat er toch nog wat toeristen heen zullen gaan, ze hebben het daar nodig.

Enige waar we minder comfortabel waren was de binnenstad van Kaapstad. Er was geen toerist te zien langs bijvoorbeeld long street of de andere toeristische plekken. Komt vast en zeker door de coronasituatie maar wel goed om te weten voor anderen.

Kortom, een perfecte huwelijksreis!

We zullen Untamed aanraden aan anderen voor een persoonlijk samengestelde en bijzondere verre reis!

En nog bedankt voor het kaartje bij thuiskomst!

Met vriendelijke groet,

Job & Belinda

Job en Belinda kozen Zuid-Afrika als bestemming voor hun huwelijksreis. In november 2021 maakten zij vanuit Johannesburg een 18-daagse selfdrive naar Kaapstad via Hoedspruit, Kruger Private Reserves, de Panoramaroute, Komatipoort, Piet Retief, St. Lucia, Jeffrey’s Bay, Tsitsikamma N.P., Swellendam en Franschhoek.

BELEEF NET ALS Job en Belinda REIZEN MET UNTAMED 

KwaZulu Natal en Krugerpark

Wereldberoemde wildparken waar u de Big Five kunt bewonderen vindt u in KwaZulu Natal. Het meest beroemde wildpark is Krugerpark, een langgerekt park met een grote verscheidenheid aan landschappen...

Panoramaroute

De overweldigende natuur van Mpumalanga

Strandverblijf Zuid-Afrika

Zuid-Afrika beschikt over een aantal prachtige verlaten stranden, parels langs de Indische Oceaan met een spectaculaire onderwaterwereld...

De Tuinroute

Eén van de bekendste fenomenen van Zuid-Afrika is de Tuinroute. Tussen Swellendam en Plettenberg Bay ligt deze beroemde route, een traject met prachtige berglandschappen, een ruige kustlijn, lieflijke binnenlanden en unieke flora...

Kaapstad en Kaapse wijnlanden

Kaapstad wordt met recht één van de mooiste steden ter wereld genoemd. Deze stad aan de voet van de Tafelberg ligt temidden van de Kaapse wijnlanden met bekende dorpen als Stellenbosch, Franschhoek en Paarl...

Citytrip Kaapstad

Bijzondere appartementen in de stad

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top