"De natuur, landschappen en beesten zijn geweldig"

Job en Belinda

Zuid-Afrika
Klantervaring Zuid-Afrika Job & Belinda

Zuid-Afrika

Job en Belinda kozen Zuid-Afrika als bestemming voor hun huwelijksreis. In november 2021 maakten zij vanuit Johannesburg een 18-daagse selfdrive naar Kaapstad via Hoedspruit, Kruger Private Reserves, de Panoramaroute, Komatipoort, Piet Retief, St. Lucia, Jeffrey's Bay, Tsitsikamma N.P., Swellendam en Franschhoek.

Beste Anke,

Allereerst, complimenten! Alles was perfect geregeld en we konden zorgeloos reizen door het land.

We hebben een hele fijne vakantie gehad. De natuur, landschappen en beesten zijn geweldig. Tel daarbij op de gastvrije bevolking, heerlijk eten en prima wegen maakt Zuid-Afrika een heerlijk land.

De Oasis app en de vooraf door jullie gedeelde informatie was heel handig. Met name de routebeschrijvingen die door jullie lokale mensen geschreven moeten waren fantastisch!

Ook de accommodaties waren super, er zaten echte pareltjes tussen. Hadden ook vaak een upgrade en hebben zo hele mooie kamers/huisjes/tenten gehad.

Van corona hebben we weinig gemerkt op de mondkapjes en de tientallen formulieren na 😊. Zo zonde dat het in zo’n korte tijd weer omgeslagen is. We hopen dat er toch nog wat toeristen heen zullen gaan, ze hebben het daar nodig.

Enige waar we minder comfortabel waren was de binnenstad van Kaapstad. Er was geen toerist te zien langs bijvoorbeeld long street of de andere toeristische plekken. Komt vast en zeker door de coronasituatie maar wel goed om te weten voor anderen.

Kortom, een perfecte huwelijksreis!

We zullen Untamed aanraden aan anderen voor een persoonlijk samengestelde en bijzondere verre reis!

En nog bedankt voor het kaartje bij thuiskomst!

Met vriendelijke groet,

Job & Belinda

Ervaar net als Job en Belinda reizen met Untamed

Hoogtepunt Tuinroute, Zuid-Afrika

De Tuinroute

Eén van de bekendste fenomenen van Zuid-Afrika is de Tuinroute. Tussen Swellendam en Plettenberg Bay ligt deze beroemde route, een…