"WOW…..wat een onvergetelijke reis hebben wij gehad naar Zuid-Afrika"

Marilene en collega’s

Zuid-Afrika
Klantervaring Marilene en collega's,Zuid-Afrika,vogel

Marilene stelde samen met onze Afrika-specialist Mariette een prachtige rondreis door Zuid-Afrika samen voor een groep internationale collega's en haarzelf. Samen beleefden zij in april 2023 gedurende een week een onvergetelijk avontuur waarbij ze via Johannesburg en Soweto onder andere het wildlife rondom Hoedspruit bij de Panorama Route en Kapama Private Game Reserve gingen verkennen.

Hallo Mariette and Jeanette,

WOW…..wat een onvergetelijke reis hebben wij gehad naar Zuid-Afrika!

Unumbeza en Kapama waren prachtig. En wat een luxe om de locaties helemaal voor ons te hebben. Het was een genot om daar te zijn met name ook door het hoge service level. Iedereen was oprecht vriendelijk en behulpzaam. Ook de lokale gidsen (Bertjan en Gus van Roads Less Traveled) en alle andere mensen die we zijn tegengekomen waren fantastisch.

De opbouw van het programma klopte 100%: van Johannesburg, Soweto naar Unumbeza, de Panoramaroute en mountain biken tussen de zebra’s en giraffes, om vervolgens naar Kapama te gaan voor de echte game drives en big five! Buffalo Camp is een paradijs en iedereen vond het jammer om weer te vertrekken.

We hadden maar 1 ‘hiccup’ in het programma. De ballonvaart kon niet doorgaan vanwege wind. Gus van Roads Less Travelled heeft toen meteen een alternatief geregeld: een heli ride over Blyde River Canyon, waarbij een aantal collega’s zelfs nog olifanten hebben gespot.

Het was geweldig van begin tot einde en ik kan iedereen in Zuid Afrika die we zijn tegengekomen en ook jullie niet genoeg bedanken voor deze ervaring.

Zoals mijn collega’s zeiden: het zal moeilijk worden om deze trip te overtreffen!

Ontzettend bedankt en vriendelijke groet,

Marilene

Ervaar net als Marilene en collega's reizen met Untamed

Hoogtepunt Limpopo, Zuid-Afrika, Garonga

Limpopo

De meest noordelijke regio van Zuid-Afrika, grenzend aan Mozambique, Botswana en Zimbabwe. U vindt hier malariavrije wildparken in de Waterberg…