Limpopo

De meest noordelijke regio van Zuid-Afrika, grenzend aan Mozambique, Botswana en Zimbabwe. U vindt hier malariavrije wildparken in de Waterberg regio, de mooie Magoebaskloof en pure wildernis in het noordelijke deel van Krugerpark…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Limpopo

Safari in malariavrije Waterbergen

Limpopo is de meest noordelijke regio van Zuid-Afrika en grenst aan Mozambique, Zimbabwe en Botswana. Een minder bekende regio maar daarom niet minder mooi. Ga op zoek naar de verborgen parels van de Limpopo provincie! Wat dacht u van een safari in één van de malariavrije parken in de Waterberg regio, een kennismaking met de Venda en Tsonga cultuur, of gaat uw interesse uit naar de restanten van het verloren koninkrijk Mapungubwe? Vergeet ook niet de Magoebaskloof met één van de steilste bergpassen in Zuid-Afrika. U kunt hier aan verschillende outdoor activiteiten deelnemen, zoals een canopytoer, canyoning, tubing, quadbiken, mountainbiken. Een bezoek aan de pure wildernis van het noordelijke gedeelte van het Krugerpark mag niet ontbreken: majestueuze baobab bomen, een grote verscheidenheid aan verbluffende landschappen en de Big Five ver weg van de gebaande paden! Deze regio heeft tal van mogelijkheden voor families, wildlife liefhebbers en echte avonturiers.

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Limpopo

Mhondoro Safari Lodge & Villa

Ga op safari bij Mhondoro Game Lodge, een kleinschalige vijfsterren game lodge in het malariavrije Welgevonden Game Reserve. In de directe omgeving leven vele dieren, zoals de Big 5, cheeta's, giraffes, krokodillen en bruine hyena's.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top