"Jullie hebben ons een fantastische reis gegeven met ongelooflijk veel mooie en onvergetelijke herinneringen"

Saartje en reisgenoten

Vietnam
Klantervaring Saartje en reisgenoten,Vietnam,Halong Bay

In juli 2023 reisden Saartje en haar gezelschap af naar het prachtige Vietnam waar ze achtereenvolgens Hanoi, Mai Chau en Ninh Binh bezochten, een tweedaagse Halong Bay cruise maakten en hun reis eindigden met drie nachten in Hoi An, een onvergetelijke ervaring!

Beste Untamed Travelling,

Wat een prachtige reis! Wat een geweldig land en wat een gastvrije vriendelijke mensen. We zijn helemaal fan van Vietnam! Alles was weer tot in de puntjes geregeld door jullie, en steeds stond de chauffeur/gids tijdig op plaats van afspraak. We kregen voldoende maar niet teveel uitleg en ze hebben allen zeer goed voor ons gezorgd en naar onze noden geluisterd. Het reistempo was best pittig maar zo hebben we wel wat kunnen zien in twee weken, die eigenlijk te kort zijn om Vietnam te bezoeken. Jullie hebben ons een fantastische reis gegeven met ongelooflijk veel mooie en onvergetelijke herinneringen.

We hebben genoten en willen jullie hier extra voor bedanken! Bedankt voor alles! We hebben al een aantal reizen met jullie gemaakt, en zijn steeds SUPER tevreden. Proficiat aan het hele team!

P.S.: Four seasons in Hoi An is echt een paradijs! We hebben een upgrade gekregen naar een drieslaapkamer villa aan het strand. Waanzinnig mooi, en TOPservice. Aanrader!

Alleen al daarvoor, willen we meteen weer terug! Nu onze terugvlucht nog. De terugvlucht was minder, maar voor zo’n reis nemen we die er ‘graag’ bij.

Nogmaals DANK! Wij kijken al uit naar onze reis in augustus naar Panama…

Vele groetjes,

Saartje en Co

Ervaar net als Saartje en reisgenoten reizen met Untamed