Eigen initiatieven

Onze eigen initiatieven?

  • Wij geloven dat ook kleine aanpassingen voor een grote impact kunnen zorgen. Daarom kiezen wij ervoor om onze reisdocumenten digitaal te versturen. Travel light!
  • Ook brengen wij al enkele jaren geen nieuwe papieren gidsen meer uit. Hiermee voorkomen wij dat er onnodig bos gekapt wordt en vindt er geen CO2 uitstoot plaats omdat er geen verzending nodig is. Onze website is onze etalage waar u veel actuele inspiratie vindt.
  • Wij werken allen (papierloos) vanuit huis om zo de uitstoot van CO2 en stikstof te beperken en het milieu niet onnodig te belasten met het onderhouden, verwarmen en schoonhouden van een kantoorruimte.
  • Wij sloegen de handen ineen met African Bush Camps en zetten kunst in als garantie voor natuurbehoud met ‘Art in the Bush‘, een project waarbij twee kunstenaars een maand lang inspiratie konden opdoen in de Zimbabwaanse bush en zij lokaal bewustwording voor de noodzaak van behoud en bescherming creëerden. Een deel van de opbrengst van de geveilde werken kwam ten goede aan de African Bushcamps Foundation, die investeert in plattelandsgemeenschappen in kwetsbare natuurgebieden in BotswanaZambiaen Zimbabwe door middel van onderwijs, ondersteuning, infrastructuur en behoud.