Hoe wij samen bijdragen:

  • Op onze bestemmingen werken wij uitsluitend samen met agentschappen die verantwoord toerisme in hun programma hebben opgenomen; de lokale economie krijgt een impuls en onze partners creëren bewustwording voor de noodzaak van behoud en bescherming. Samen met de lokale bevolking zetten zij zich in voor initiatieven die gericht zijn op milieueducatie en het minimaliseren van milieueffecten.
  • Wij selecteren accommodaties die o.a. scholing en werkgelegenheid aan de lokale bevolking bieden, gebruikmaken van zonne-energie en afvalwater behandelen voor het teruggaat in de rivier.
  • Excursies zijn altijd zorgvuldig gekozen en met respect voor mens en dier. Zo zal contact met de lokale bevolking altijd met wederzijdse instemming plaatsvinden en worden wilde dieren zoveel mogelijk met rust gelaten en alleen in hun natuurlijke omgeving en van een afstand gespot.
  • Wij maken bij voorkeur gebruik van vliegmaatschappijen met een moderne vloot en goede zorg voor het milieu. Een goed voorbeeld hiervan is KLM, die – behalve het gebruik van duurzame bio-kerosine – reizigers de mogelijkheid biedt de CO2-uitstoot van de vlucht te compenseren via de CO2ZERO-service. Daarnaast draagt KLM bij aan de lokale ontwikkeling op haar bestemmingen wereldwijd, via haar liefdadigheidsinstelling die kinderen in heel de wereld scholing, een veilig thuis en medische zorg biedt.
  • Wij bundelen onze krachten onder leiding van MVO Nederland voor het verminderen van plasticvervuiling op vakantiebestemmingen wereldwijd en om bij te dragen aan een circulaire economie. Hiervoor tekenden wij de International Tourism Plastic Pledge.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top