Alex Walker's Serian Kenia

Authentieke safari’s op het ritme van Afrika

Alex Walker's Serian Kenia

Authentieke safari’s op het ritme van Afrika

Alex Walker’s Serian Kenia

Authentieke safari’s op het ritme van Afrika

Het woord ‘Serian’ komt uit de taal van de Masai en betekent ‘sereen’, een atmosfeer die u in de intieme safarikampen van Alex Walker’s Serian Kenia zeker zult ervaren. Laat u in de kleinschalige tented camps betoveren door de omliggende bush en alles wat er leeft, waar grote dieren deel uitmaken van de algehele magie. Beleving van de natuur staat voorop en daarom staat een privévoertuig klaar om onder begeleiding van een deskundige gids op pad te gaan. U bepaalt zelf de dagindeling. Na een dag vol overweldigende indrukken geniet u van het diner en valt u in slaap met de natuurgeluiden op de achtergrond. Na een goede nachtrust rolt de volgende dag zich weer voor u uit zonder vaste schema’s en laat u zich leiden door het ritme van Afrika.

Een aanrader volgens ons is een verblijf in:

The Nest

Overnacht in een eeuwenoude boom onder een fonkelende sterrenhemel in The Nest. Hoog in een Peperbasboom kijkt u uit over de Mara rivier en het Pusinkariak Conservancy. Het is dé locatie voor een romantisch samenzijn of een fantastische ervaring voor avontuurlijke gezinnen. In de luxueuze boomhut zijn nachtcamera’s aanwezig zodat met behulp van infraroodtechnologie niet alleen overdag maar ook ’s nachts wild gespot kan worden. Een overnachting in The Nest is te boeken tijdens een verblijf in Ngare Serian. Dit is een intiem en sfeervol tented camp dat alleen te voet via een touwbrug over de Mara rivier te bereiken is. Met het oversteken van de brug komt u in de concessie waar geen wegen te vinden zijn en geniet u van totale privacy. Een stuk wildernis voor uzelf waar een grote populatie olifanten, leeuwen, luipaarden, giraffen en buffels te bewonderen zijn. Een groot deel is zelfs alleen te voet te bereiken. Leer tijdens een wandeling hoe u wildlife op kunt sporen, vuur maakt en een prooi besluipt.

Andere tented camps van Alex Walker's Serian Kenia zijn:

Tips & Tops Alex Walker's Serian Kenia:

  • Kleinschalige en intieme safari kampen
  • Maak ook kennis met de back to basics safari kampen middenin de wildernis van Alex Walker's Serian Tanzania
  • Gebruik van privévoertuig tijdens safari activiteiten inclusief
  • Geen vaste schema’s: u bepaalt uw eigen schema, activiteiten en ritme
  • Geniet van de eenvoud en rust met respect voor natuur, mens en milieu
  • Deskundige gidsen tijdens safari’s en activiteiten
  • Kijk ook eens naar de safari kampen van Alex Walker Serian in Tanzania
  • De jaarlijkse migratie in Masai Mara

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Alex Walker's Serian Kenia

Alex Walker's Serian, Kenia
Alex Walker's Serian, Kenia
Alex Walker's Serian, Kenia
Alex Walker's Serian, Kenia
Alex Walker's Serian, Kenia
Alex Walker's Serian, Kenia