Masai Mara

Een van de beroemdste wildparken ter wereld. Masai Mara Nature Reserve behoort tot de meest bekende wildparken van Afrika. Het park grenst aan Serengeti N.P. in Tanzania en is bekend vanwege de jaarlijkse migratie van zebra’s en gnoe’s, komend vanuit…

Masai Mara

Grote migratie in Masai Mara

Masai Mara Nature Reserve behoort tot de meest bekende wildparken van Afrika. Het park grenst aan Serengeti N.P. in Tanzania en is bekend vanwege de jaarlijkse migratie van zebra’s en gnoe’s, komend vanuit de Serengeti. Masai Mara wordt doorsneden door de Mara rivier, waar u bijzondere beelden kunt waarnemen wanneer de zebra’s en gnoe’s oversteken. Krokodillen liggen op de loer om de zwakste dieren te verorberen. Daarnaast is het zien van duizenden gnoe's en zebra's op de uitgestrekte vlaktes ronduit spectaculair te noemen. Het park biedt niet alleen een uitbundige dierenwereld, maar ook prachtig natuurschoon en adembenemende vergezichten. Uniek is een ballonsafari boven de savannes. U zweeft in alle rust en stilte boven grote kuddes wild en het indrukwekkende landschap.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Masai Mara 

Porini Lion Camp bij Masai Mara

Een uniek safari kamp nabij Masai Mara

Governors’ Camp Masai Mara

Een luxe safaritenten kamp aan de oevers van de Mararivier

Sand River Masai Mara

Luxe tented camp midden in Masai Mara National Reserve

Bateleur camp

Gelegen aan de rand van de Masai Mara en straalt sfeer uit van Keniaanse safari’s in de jaren ’20 en ’30.

Naibor Tented Camp

Luxe safaritenten in de Masai Mara

Nkorombo Camp

Overnachten bij de wildebeest migratie

Kichwa Tembo Tented Camp

Stijl en glamour in Afrika

Saruni Mara

Lodge in een afgelegen vallei in het hart van Mara North Conservancy

Serian Camp

Serian Camp behoort tot de meest authentieke kampen in Kenia

Angama Mara

Uitzonderlijke safarilodge bij Rift Valley

INSPIRATIE VOOR Masai Mara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top