Great Rift Valley

De Great Rift Valley staat bekend om meren als Lake Nakuru en Lake Naivasha, met prachtige uitzichten over vruchtbare valleien, uitgedoofde vulkanen en vogelrijke meren…

Great Rift Valley

Lake Nakuru en Lake Naivasha

De Great Rift Valley staat bekend om meren als Lake Nakuru en Lake Naivasha, met prachtige uitzichten over vruchtbare valleien, uitgedoofde vulkanen en vogelrijke meren.

Lake Naivasha heeft weelderig begroeide oevers met papyrusplanten en waterlelies, voor de vogelliefhebber een bijzondere bestemming. In het meer leven veel nijlpaarden. In Lake Nakuru N.P. ligt een ondiep sodameer met duizenden flamingo’s. Het landschap kenmerkt zich door open vlaktes en acaciabossen, waar veel neushoorns en grote kuddes waterbokken leven. Meer dan zestig neushoorns genieten hier bijzondere bescherming. Lake Baringo is een paradijs voor de vogelliefhebber. Er zijn meer dan 450 verschillende soorten waargenomen. Tijdens een boottocht over het meer vaart u tussen de nijlpaarden en krokodillen. Het nabij gelegen Lake Bogoria staat bekend om de geisers en warmwaterbronnen. Er leven onder andere apen, kleine antilopen, hyena’s en koedoe’s. Daarnaast vindt u hier een grote concentratie van flamingo’s en pelikanen.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Great Rift Valley

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top