Strandvakantie Kenia

Paradijselijke stranden en rijke historie. De kust van Kenia biedt paradijselijke stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee in combinatie met een rijke historie. De bekendste plaats aan de kust is Mombasa. De kust…

Strandvakantie Kenia

Verlaten stranden in Kenia

De kust van Kenia biedt paradijselijke stranden met palmbomen en een azuurblauwe zee in combinatie met een rijke historie. De bekendste plaats aan de kust is Mombasa. De kust van Mombasa is opgesplitst in een noordelijk en een zuidelijk deel. Ten zuiden van Mombasa ligt Diani Beach, bekend als het mooiste zandstrand van Kenia. Hier liggen dan ook talrijke strandhotels in alle categorieën. Zoekt u een rustigere bestemming voor een ontspannen strandverblijf kies dan voor een verblijf op Lamu. Het oude stadje op Lamu lijkt wel een openluchtmuseum; slenter door nauwe straatjes met historische gebouwen en prachtige houtbewerkte deuren. Noordelijk van Mombasa ligt Malindi, met prachtige stranden en mooie koraalriffen voor de kust in het Malindi Marine National Park.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Strandvakantie Kenia 

Delta Dunes Lodge

Comfortabele lodge aan 50 km verlaten strand

Shela House Lamu

Luxe en elegante privé huizen op Lamu

AfroChic Diani

Luxe hotel aan een van de mooiste stranden ter wereld

Lonno Lodge Watamu

Luxe lodge pal aan het strand

Msambweni Beach House

Bijzonder hotel aan privé strand aan zuidkust Kenia

Al Hambra Watamu boutique hotel

Kleinschalig hotel aan het strand

Alfajiri Villas

Luxe villa's met zwembad aan een verlaten strand

The Ocean Spa Lodge

Rietgedekte strandvilla's aan een verlaten strand

The Funzi Keys

Een blote-voeten-paradijs voor de kust van Kenia

Kinondo Kwetu Resort

Een kleinschalig all-inclusive resort aan de Indische Oceaan

Majlis Hotel Manda island

Kleinschalig en luxe strandhotel op Manda Island bij Lamu

INSPIRATIE VOOR Strandvakantie Kenia

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top