Machangulo Beach Lodge

Onbezorgd & full service

Machangulo Beach Lodge

Lodge waar de energie van de getijden voelbaar is

Machangulo Beach Lodge ligt aan de ongerepte zuidelijke kust van Mozambique. Een uniek stukje natuur in het kanaal tussen Inhaca eiland en de duinen van schiereiland Santa Maria. Aan de ene kant eindeloze witte zandstranden en de open Indische Oceaan en aan de andere de estuaria van Maputo Bay, in volkomen harmonie…

Een boottocht door de kanalen van de baai eindigt op het afgelegen strand van de lodge. Via een kronkelende loopbrug door het woud komt u bij het hoofdgebouw. Hier bevindt zich de ruime lounge, een goed voorziene bar en het restaurant. De specialiteit van de keuken is zeefruit bereid met lokale flair; er zijn altijd volop verse gevangen lokale garnalen, vis, krab en inktvis. Puur genieten van romantische sterrenavonden gevuld met zalig eten, goede wijn en gelach. Na een heerlijke inleidende sundowner in de beachbar...

U overnacht in een van de negen luxe Ocean View Rooms die zijn uitgerust met een ensuitebadkamer en een privé veranda vanwaar u adembenemend uitzicht heeft op de Indische Oceaan en het Inhaca eiland.

Wat te doen tijdens uw verblijf?

De meest populaire activiteiten op het schiereiland zijn snorkelen, spa behandelingen, off shore vissen, duiken, trips naar nabijgelegen dorpjes en picknicks op de eilanden. Machangulo is een luxe lodge, ideaal voor familie uitjes, honeymooners, als uitgangspunt om te gaan vissen of duiken of gewoon om er even tussenuit te zijn.

Tips & Tops van Machangulo Beach Lodge:

  • Uniek gelegen tussen de Indische Oceaan en de estuaria van Maputo Bay
  • Full service lodge, inclusief maaltijden, niet-gemotoriseerde activiteiten en wasservice
  • Geniet van een heerlijk ontspannen massage in de spa
  • Vele activiteiten zoals duiken, picknicks op verlaten eilanden en trips naar nabijgelegen dorpjes
  • Kinderen van alle leeftijden zijn van harte welkom

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top