Nuarro Beach Lodge

Authentieke duiklodge

Nuarro Beach Lodge

Authentieke duiklodge

Nuarro Beach Lodge

Door locals gebouwde lodge op toplocatie

Nuarro Beach Lodge ligt in het kleine dorp Nanatha en heeft haar naam te danken aan de ligging; de Nanatha baai eindigt op een punt die is gevormd uit oud koraal dat Nuarro heet. Nuarro Beach Lodge is met de hand gebouwd door lokale mensen met behulp van natuurlijke hulpbronnen. De dorpsbewoners zijn mede-eigenaar van het land op deze prachtige plek in Mozambique en door het bouwen aan Nuarro, werken zij aan hun eigen toekomst.

De lodge bestaat uit twaalf comfortabele chalets aan het strand. Door de ligging in de duinen hebben alle chalets zeezicht. Ieder chalet heeft een binnen en buitendouche, een zithoek, een grote houten veranda, een zonnedek met een royale hangmat en prachtig uitzicht over de baai.

Ook het restaurant & cocktailbar biedt een panoramisch uitzicht over de baai. Het serveert de meest heerlijke traditionele en internationale gerechten, waarin verse vis en salades de boventoon voeren.

Nuarro Beach Lodge ligt aan een eindeloos wit zandstrand. U kunt heerlijke lange strandwandelingen maken ondertussen genietend van de aanblik van de bultrugwalvissen die hier van juli tot december met hun jongen zwemmen. De Nuarro baai is beschermd natuurgebied en kent een enorme biodiversiteit, een ideale plek om te duiken! Op het schiereiland van Nuarro leeft een enorme variëteit aan vogels.

Volledig uitgerust PADI centrum

Er is een Beach Bar en een Marine Activity Center. Het Marine Activity Center is een volledig uitgerust PADI centrum. Hier kunt u terecht voor nachtduiken, driftduiken, diepzeeduiken en wrakduiken maar ook voor andere activiteiten zoals walvissen en dolfijnen spotten, zeilen op een dhow, kajakken op zee, picknicktrips naar afgelegen stranden, mountainbiken of een tocht naar het lokale dorp.

Tips & Tops van Nuarro Beach Lodge:

  • Fantastische ligging, privacy en een prachtig uitzicht
  • WiFi in de receptie en in de Beach Bar
  • Internationale keuken met de meest heerlijke gerechten van verse ingrediënten
  • Enorme biodiversiteit, zowel in de baai als op het schiereiland
  • Perfect als afsluiter van een indrukwekkende rondreis door Zuid-Afrika
  • PADI uitgerust Marine Activity Center dat naast duiken vele activiteiten biedt
  • Winnaar "Best Ecologically Responsible Safari Property in Mozambique 2015" en derde plaats "Most Romantic Safari Property in Mozambique 2015"

Rondreizen Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Nuarro Beach Lodge

Nuarro Beach Lodge,Mozambique,Beach Bar Sushi
Nuarro Beach Lodge,Mozambique,vissen
Nuarro Beach Lodge,Mozambique,overzicht

Inspiratie reizen voor Nuarro Beach Lodge