Quirimbas Archipel

De Quirimbas Archipel ligt voor de kust van Pemba en bestaat uit tropische eilanden met koraalriffen

Quirimbas Archipel

Tropische eilanden bij Pemba

Bij het kustplaatsje Pemba kunt u de mooiste koraalriffen van zuidelijk Afrika vinden. Tegenover Pemba ligt de Quirimbas Archipel, een tiental tropische eilanden met eindeloze stranden en koraalriffen. De meest bekende eilanden zijn Ibo Island, Quilálea en Matemo. Een van de eilanden is Medjumbe Island, gelegen vlakbij de wereldberoemde St. Lazarus Banks, één van ’s werelds mooiste duiklocaties. Ibo eiland heeft een rijke historie. In het verleden dreven Arabieren hier handel en was het eiland een belangrijke Portugese slavenmarkt en handelspost. Bij het oude fort werken nog traditionele zilversmeders en het stadje bestaat uit een wirwar van steegjes en historische gebouwen.

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Quirimbas Archipel 

Azura Quilalea

Vakantie op een paradijselijk privé eiland

Ibo Island Lodge

Mysterie, magie, cultuur & schoonheid

INSPIRATIE VOOR Quirimbas Archipel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top