Ruaha en Selous

In het zuiden van Tanzania liggen Ruaha en Selous Nationaal Park. Minder bezocht dan de noordelijke parken, maar zeker zo spectaculair
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Ruaha en Selous

Selous Game Reserve

In het zuiden van Tanzania ligt het Selous Game Reserve, het grootste wildpark van Afrika. Dit is Afrika op haar wildst! Het reservaat is uitgeroepen tot werelderfgoed van UNESCO.  Ontelbare olifanten en roofdieren bevinden zich langs de oevers van de Rufiji rivier, waarin het wemelt van de nijlpaarden en krokodillen. De bomen langs de rivier lijken te leven door de vele vogels. Selous G.R. is één van de weinige parken in Afrika waar boottochten gemaakt kunnen worden; een absolute belevenis wanneer u stroomopwaarts vaart langs badende olifanten, aangestaard door tientallen nijlpaarden.

Ruaha N.P.

Ruaha N.P. is een uniek stukje Afrika, ruig en ongerept, gelegen tussen de rivieren Njombe en Ruaha. Flora en fauna van Oost- en Zuidelijk Afrika ontmoeten elkaar hier, wat resulteert in spectaculaire landschappen en bijzondere wildsoorten. Het park wordt gevoed door de Ruaha rivier, die zich een weg baant tussen grillige rotsformaties, bossen en door savannelandschappen met acacia´s en Baobab bomen. Deze levensader oefent grote aantrekkingskracht uit op allerlei soorten wild

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Ruaha en Selous

Roho ya Selous

Luxueuze canvas tenten in het hart van Selous Game Reserve

Sand Rivers Selous

Kleinschalige lodge aan de Rufiji River in Selous

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top