Last Word

Kleinschalige luxe op ideale locaties

Last Word

Verblijf in klasse op de perfecte locatie

Last Word is een verzameling intieme vijfsterrenhotels die u vindt in en rond wervelend Kaapstad, het iconische Greater Kruger National Park en de legendarische Kaapse wijnlanden. Overnacht ver van alle drukte in grote, elegante suites, laat u verwennen door de gastvrijheid van Zuid-Afrika en het heerlijke eten. De leden van het enthousiaste team willen niets liever dan hun diepgaande lokale kennis met u delen tijdens gedenkwaardige safari’s en andere activiteiten. Zij hopen zo de passie voor hun thuis aan u over te brengen om uw ervaringen te verrijken. Zie hier de ingrediënten voor een bezoek waar u nog vaak aan terug zult denken.

Een van de lodges van Last Word die u volgens ons zeker dient te bezoeken is:

Last Word Long Beach:

Verblijf in Last Word Long Beach en kijk uit over de eindeloze Atlantische Oceaan vanaf uw privéterras terwijl u mijmert over het wel of niet kiezen van de heerlijke zeevruchten als diner. Zie vanuit uw ooghoeken een walvis bewegen in de verte, ontdek vervolgens de wonderen van de onderwaterwereld en ga surfen, zwemmen of suppen. Dit alles terwijl u verblijft in een comfortabele en elegante kamer of suite.

Andere lodges van Last Word zijn:

  • Last Word Constantia
  • Last Word Franschhoek
  • Last Word Kitara – safari lodge

Tips & Tops Last Word:

  • Kleinschalig: Constancia beschikt over negen luxe kamers, Last Word Franschhoek heeft acht Superior kamer plus twee Pool Suites en in Kitara verblijft u in één van de zes suites
  • Kitara biedt uitzicht over de Klaserie rivier, Long Beach over de Atlantische Oceaan en tijdens uw verblijf in Franschhoek kijkt u uit over de bergen
  • Gratis dranken
  • Boek een onvergetelijke helicoptervlucht en bewonder het Greater Kruger Park vanuit vogelperspectief
  • Ontdek de schoonheid van de Kaapse Wijnlanden en maak een rondrit per Winetram
  • Maak een selfdrive door Zuid-Afrika van of naar Kaapstad, langs de Kaapse Wijnlanden naar de Tuinroute en combineer de bovengenoemde lodges

Rondreizen door Zuid-Afrika

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Last Word

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top