Kep

Een bungalow met uitzicht op zee, vlakbij de vriendelijke plaats Kep waar de mensen u met een lach tegemoet treden. Een heerlijke plek voor zorgeloze dagen met zon, zee en wuivende palmen.

Kep

Verse krab en Kampot peper

Gedurende de weekenden komen veel Cambodjanen naar Kep. Dé culinaire specialiteiten waar zij van watertanden, zijn de gerechten met verse krab en Kampot peper. De restaurants bij de krabmarkt zijn dan vol en levendig, een betere aanbeveling is niet denkbaar!

Afgelegen verlaten stranden

In Kep National Park kunt u wandelen door het woud, waar u apen en ander wild kunt tegenkomen. Uitzichten over de baai zijn een genot! In de verte ontwaart u Koh Tonsay of Rabbit Island. Een privé vissersboot brengt u hier in een half uur naartoe. Hier zijn de mooiste stranden in een pure omgeving, onbedorven en nagenoeg onbebouwd. Een heerlijke plek voor een rustige stranddag, zwemmen en snorkelen. Ondertussen wordt de barbecue aangestoken, voor een heerlijke lunch onder de palmbomen.

Per tuktuk of motor erop uit

Kies uw vervoermiddel voor een tocht in de landelijke omgeving van Kep. De lokale bevolking is buitengewoon gastvrij en vriendelijk, en in een ontspannen sfeer maakt u kennis met verschillende projecten. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in een traditionele weverij, of een werkplaats waar men fraaie voorwerpen maakt van de harde bast van de kokosnoot. Bij een peperplantage kunt u zien hoe de peperkorrels groeien, en hoe zuiver zeezout gewonnen wordt ziet u bij de zoutpannen. 

Rondreizen door Cambodja

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kep

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top