Danum Valley Conservation Area

Het regenwoud van de Danum Valley Conservation Area behoort tot de best bewaarde wouden van Maleisië, het is één van de meest complexe ecosystemen ter wereld. Een afgelegen, unieke bestemming voor natuurliefhebbers.

Danum Valley Conservation Area

Danum Valley Regenwoud

Een wandeling door het regenwoud is spannend. De kakafonie van dierenkreten geeft aan dat het druk is in het woud, maar het is de kunst om de dieren te vinden. Uw gids herkent de roep van verschillende primaten, zijn ervaren ogen vinden bijzondere amfibieën en reptielen tussen het groen, hij vindt verse sporen op de vochtige grond. Op de bodem van het woud leven grote zoogdieren, zoals de Maleise beer, nevelpanters, bantengs, baardzwijnen, herten, en zelfs de Borneose dwergolifant. Uw gids spitst de oren en gebaart hem te volgen. Misschien is het wel uw geluksdag.

De meeste woudbewoners komen echter zelden of nooit op de grond. Zij leven hoog in de bomen, springen van tak naar tak, of bouwen hun nest in de boomkruinen. De grootste woudreuzen van de Danum-vallei zijn maarliefst 70 meter hoog! Een 300 meter lange canopy walk leidt u door het meest dichtbevolkte deel van het regenwoud. Via een wenteltrap rond een boomstam klimt u naar 26 meter hoogte, naar het traject van solide hangbruggen en uitkijkplatforms. Hier kunt u speuren naar orang-oetans, gibbons en langoeren, en naar honderden vogelsoorten. Neem de tijd en geniet, dit is één van de mooiste canopy walks in Maleisië!

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Danum Valley Conservation Area

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top