Kinabatangan rivier

De 560 km lange Kinabatangan rivier kronkelt zich een weg door de weelderige jungle van Sabah; het perfecte uitgangspunt om wilde dieren te zien. 
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kinabatangan rivier

Rivier in de weelderige jungle van Sabah

De 560 km lange Kinabatangan rivier kronkelt zich een weg door de jungle van Sabah voor deze uitmondt in de Saba zee. De rivier meandert door mangroven die overgaan in ondoordringbaar tropisch regenwoud, het perfecte uitgangspunt om wilde dieren te zien. 

Jungletochten en riviercruises

Langs de Kinabatangan rivier zijn verschillende kleine dorpen het vertrekpunt voor riviercruises. Stap in een bootje en laat u door een gids in alle stilte door het rivierlandschap leiden. Bij zonsopgang en vlak voor zonsóndergang is de kans zeldzame dieren zoals orang-oetans, inheemse neusapen, pygmee olifanten, slangen, muisherten en vele soorten vogels waar te nemen het grootst. Nachtelijke cruises beloven encounters met zoutwaterkrokodillen en, met een beetje geluk, de schuwe nevelpanter… Een onvergetelijke wildlife ervaring.

Tijdens de regentijd (november-maart) kan de boot dieper de rivierkanalen in waardoor de kans wild te spotten nóg groter is.

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top