Langkawi archipel

Omringd door het turquoise water van de Andaman zee liggen de 99 eilanden van de Langkawi archipel. Alleen de vier grote eilanden zijn bewoond, de overige 95 eilanden zijn ongerepte, idyllische juweeltjes.

Langkawi archipel

Eiland van legendes

Op de uitkijktorens op de top van Ganang Mat Chinchang heeft u rondom uitzicht over het grootste eiland, Pulau Langkawi. Rode daken van dorpen, strakke rijstvelden en rubberplantages springen in het oog. U kijkt echter vooral uit over heuvels, begroeid met tropisch regenwoud. Kale, kalkstenen rotsen breken door de begroeiing. Onzichtbaar zijn de vele grotten, maar de Seven Wells-watervallen zien er zelfs vanaf deze hoogte indrukwekkend uit. Ontelbare eilanden met witte zandstranden schemeren in de verte.

De bergen, grotten en eilanden van de Langkawi archipel zijn onderwerp van eindeloos veel legendes. Verhalen over piraten, die de eilanden eeuwenlang als schuilplaats gebruikten, zijn echter historisch. De gidsen van Langkawi zijn vertellers, en de vele bijzondere plekken die u kunt bezoeken krijgen hierdoor een extra dimensie.

Zwemmende makaken en vliegende honden

Op dit afgelegen eiland kunt u verrassend veel dieren zien, zoals langoeren, toekans en arenden, en enorme vleerhonden of vliegende honden. Kijk in het Kilim Karst Forest Park uit naar zeeotters en zwemmende makaken! Maar uiteraard bent u hier ook voor de zee. Met de wind in de zeilen of per speedboot vaart u naar verscholen lagunes, verlaten stranden en de mooiste plekken om te snorkelen.

Rondreizen door Maleisië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Langkawi archipel

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top